crochet-along, virka

Crochet along – sjal

Del 5

Varv 10 Virka 5 luftmaskor, 3 stolpar tillsammans, 2 luftmaskor, 3 stolpar tillsammans, 2 luftmaskor, 1 halvstolpe i lilla bågen mellan de första av de åtta tillsammansstolparna. Virka totalt 7 halvstolpar med 1 lm mellan varje i de 7 små bågar som finns. 2 st luftmaskor. Upprepa de 7 halvstolparna i följande båge. Upprepa allt från början utom de första 5 luftmaskorna. Avsluta med 3 stolpar tillsammans, 2 luftmaskor, 3 stolpar tillsammans. Färgmarkerat med rosa.

Varv11 Virka 5 luftmaskor, 3 stolpar tillsammans, 2 luftmaskor, 3 stolpar tillsammans. 1 luftmaska, 1 stolpe, 5 luftmaskor i en båge, 1 stolpe, 1 luftmaska. Detta i den båge som består av två luftmaskor. Hoppa över 2 halvstolpar, gör 1 halvstolpe i varje mellanrum totalt 4 halvstolpar. 1 luftmaska, 1 stolpe, 5 luftmaskor i en båge, 1 stolpe, 1 luftmaska. Detta i den båge som består av två luftmaskor. Upprepa tills du kommer till mitten. Upprepa allt utom de första 5 luftmaskorna. 3 stolpar tillsammans, 2 luftmaskor, 3 stolpar tillsammans. Färgmarkerat med grönt.

Varv 12 Virka 5 luftmaskor, 3 stolpar tillsammans, 2 luftmaskor, 3 stolpar tillsammans. 1 luftmaska, (1 stolpe, 1 luftmaska)x8 i den båge som består av 5 luftmaskor från förra varvet. 1 halvstolpe i varje mellanrum totalt 3 halvstolpar. 1 luftmaska, (1 stolpe, 1 luftmaska)x8 i den båge som består av 5 luftmaskor från förra varvet. Upprepa tills du kommer till mitten. Upprepa allt utom de första 5 luftmaskorna. 3 stolpar tillsammans, 2 luftmaskor, 3 stolpar tillsammans. Färgmarkerat med rött.

Varv 13 Virka 5 luftmaskor, 3 stolpar tillsammans, 2 luftmaskor, 3 stolpar tillsammans. 1 luftmaska, (3 stolpar tillsammans, 1 luftmaska)x8. 1 i varje stolpe från fg varv. 1 halvstolpe i mittersta halvstolpen från fg varv. 1 luftmaska, (3 stolpar tillsammans, 1 luftmaska)x8. 1 i varje stolpe från fg varv. Upprepa tills du kommer till mitten. Upprepa allt utom de första 5 luftmaskorna. 3 stolpar tillsammans, 2 luftmaskor, 3 stolpar tillsammans. Ofärgmarkerat. (Här valde jag att lägga mina trippelmaskor i mellanrummet mellan varje stolpe, men man kan även lägga dem i stolpen.)

Sedan är det bara att upprepa varv 10-13 tills garnet är slut.

Har du inte beställt garnet än kan du göra det här: https://13.51.200.117/product-category/garn/creative-cotton-degrade/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.