crochet-along, virka

Crochet along – sjal

Del 3

 

En sjal växer fram….

Inser att det kanske är läge för en beskrivning av symbolerna.

Vill du vara med och beställa garn klickar du på följande länk: https://13.51.200.117/product-category/garn/creative-cotton-degrade/

Varv 4 Virka 5 luftmaskor, 3 stolpar tillsammans, 2 luftmaskor, 3 stolpar tillsammans, (1 luftmaska, 1 stolpe) x 8, 1 luftmaska. Upprepa allt från början förutom de första 5 luftmaskorna. Avsluta med 3 stolpar tillsammans, 2 luftmaskor, 3 stolpar tillsammans. Färgmarkerat med orange.

Varv 5 Virka 5 luftmaskor, 3 stolpar tillsammans, 2 luftmaskor, 3 stolpar tillsammans, (1 luftmaska, en 3 stolpar tillsammas) x8. Upprepa allt från början utom de första 5 luftmaskorna. Avsluta med 3 stolpar tillsammans, 2 luftmaskor, 3 stolpar tillsammans. Färgmarkerat med rosa.

Jag har valt att virka stolarna tillsammans i den bågen som virkades under förra varvet, men i mönstret som visas på bilderna så ska det virkas i stolpen. Jag har virkat i den bågen mot långsidan och lämnat bågen mot mitten fri.

Varv 6 Virka 5 luftmaskor, 3 stolpar tillsammans, 2 luftmaskor, 3 stolpar tillsammans, 2 luftmaskor, 1 halvstolpe i lilla bågen mellan de första av de åtta tillsammansstolparna. Virka totalt 7 halvstolpar med 1 lm mellan varje i de 7 små bågar som finns. 2 st luftmaskor. Upprepa allt från början utom de första 5 luftmaskorna. Avsluta med 3 stolpar tillsammans, 2 luftmaskor, 3 stolpar tillsammans. Färgmarkerat med blått.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.