crochet-along

Crochet along -sjal

Del 1

Vad kul att du vill vara med och virka en sjal tillsammans med oss!

Vi kommer att använda oss av DMC:s garn Creative Cotton dégradé. Ett härligt melerat garn som ger extra effekt på sjalen. Vill du beställa klickar du på länken: https://13.51.200.117/product-category/garn/creative-cotton-degrade/

      

Det första valet är att välja vilken färg du vill ha – rosa, grön, grå, sand eller svart.

Sedan är det dags att välja om du ska virka inifrån eller utifrån. På bilderna jag har sett är det ljusa längst ut på sjalen. Om det är så du vill ha det så väljer du att börja utifrån, med det mörka. Vill du däremot ha det mörka längst ut får du börja inifrån.

Jag har valt ett grönt garn och börja inifrån.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.