Uncategorized

Min resa med Creative cotton dégradé

Min resa med Creative cotton dégradé började med en bild. Den här sjalen ville jag göra!
Då stötte jag på första frågan, hmm, men i vilken färg? Rosa blågrön, marin, beige, grå, svartvit?

Det blev den blå/gröna.

Jag började virka, och virkade och virkade. Vilket härligt garn att virka och sticka med, ville inte sluta

utan ville se när nästa skiftning kom och se effekten av det. Jag virkade med virknål 3, en kund valde det sandfärgare garndet och lite större virknål. Det är kul att se färgskiftningarna, och när det växer fram. Men varför stanna vid en sjal…

Det har än så länge blivit tre sjalar en stickad med räta maskor i färgen lax, där jag började med tre maskor ökade en varje varv i slutet av varvet. När jag hade fått sista färgskiftningen stickade jag ett varv och sedan avmaskning. Jag virkade fasta maskor runt sjalen och avslutade med några blommor i kanten.

Sedan virkade jag en med hålmönster, nerifrån och upp tills garnet tog slut.

http://garnideer.se/product-category/sjal-poncho-garn/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.