Uncategorized

Vad mer kan man göra med ett cookie-garn?

Den frågan har jag ställt mig ett antal gånger de senaste åren. Jag har nämligen fått två favoritgarn, Scheepjes Whirl och Ricos Creative Cotton Dégradé. Två cookies-garn med stor del bomull. Helt underbara! Det började med att jag virka en sjal, sedan stickade jag en poncho, sedan en till sjal, sedan en topp, en kofta och så vidare….

De kommande veckorna kommer jag lägga ut lite idéer, bilder och inspiration i min blogg, http://garnideer.se/blog/

För att du sedan ska få kunna känna och klämma på garnet och färdiga produkter
på mässan i Göteborg 19-21 augusti 2022.

Hoppas vi syns i montern C05:32

garnidéer.se

3 reaktioner på ”Vad mer kan man göra med ett cookie-garn?

 1. Hej!
  Jag köpte garn av dig på Mässan i Göteborg i augusti bla 1 nystan Ricos Creative Cotton Degrade för att sticka en klänning till flicka 7 år. Jag försöker hitta en beskrivning men lyckas inte. Du hade en klänning hängande på väggen som var stickad med ett annat melerat garn men som motsvarade Ricos sa du. Finns det möjlighet att köpa den beskrivningen av dig eller om du har något annat att föreslå?
  Hälsningar
  Linda Johansson

  1. Hej! Ja, scheepjes är ganska likt. Jag brukar ta 10 kr för mönster, men vill ha porto också. Eller ska jag maila dig?

   1. Vad glad jag blir! Du kan försöka maila det till mig så bör jag kunna skriva ut det. Kan jag swisha pengar till dig och på vilket telefonnummer?
    Tack på förhand❣️
    Hälsningar
    Linda Johansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.