Uncategorized

Vad mer kan man göra med ett cookie-garn?

Den frågan har jag ställt mig ett antal gånger de senaste åren. Jag har nämligen fått två favoritgarn, Scheepjes Whirl och Ricos Creative Cotton Dégradé. Två cookies-garn med stor del bomull. Helt underbara! Det började med att jag virka en sjal, sedan stickade jag en poncho, sedan en till sjal, sedan en topp, en kofta och så vidare….

De kommande veckorna kommer jag lägga ut lite idéer, bilder och inspiration i min blogg, http://garnideer.se/blog/

För att du sedan ska få kunna känna och klämma på garnet och färdiga produkter
på mässan i Göteborg 19-21 augusti 2022.

Hoppas vi syns i montern C05:32

garnidéer.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.